Gymnastik trampolin fitness

Gymnastik trampolin fitness 15+ m/k

Trampolin Fitness er en kombination af hurtige og langsomme spring, variationer af aerobitrin, og andre powersport – elementer. Det er kardiotræning som kombineret med god musik får smilet frem på læben. Vigtigst af alt så er det en sportsgren som forbedrer styrken af de komplekse muskler i hele kroppen.

Trampolinerne giver en god træning for ben, lår, arme, hofter og mave. Trampolinfitness hjælper samtidig med at forbedre din smidighed og din balance. Som et ekstra plus så bidrager trampolintræningen også til at øge kroppens naturlige forbrænding. Det kan bruges som supplement til anden træning, til genoptræning efter en skade, eller til at kickstarte træningsprojektet.

Trampolin Fitness består af en ikke vanskelig koreografi som er velegnet til alle, også dem det har svært ved at holde takten. Grundet trampolinens design, hvor fjedre er udskiftet med elastikker og gummibånd er den særlig skånsom for kroppens muskler og led. Der er ingen hårde stød. Det er en sportsgren for alle uanset alder, størrelse og skavanker kan være med til.

Vi glæder os til at jumpe med jer!

Instruktør: Ethly Westh / Laura Marie Sommer Hulgaard
Tid: Mandag kl. 19.00 – 19.50 for begyndere med Ethly i Hasle Hallen
Mandag kl. 20.00 – 20.50 m/k med Laura Hulgaard
Torsdag kl. 19.35 – 20.15 m/k samt 20.15-21.00 m/k med Laura
Holdstart: mandag d. 18 og torsdag d. 21. september 2023

Pris og tilmelding: Se under kontingent i menuen

Skriv til os