E-sport

Udvalget

Kontingent

Velkommen til E-Sport

Hver torsdag mødes op til 15 børn i alderen 4 – 9 klasse og tilbringer nogle hyggelige timer sammen med udgangspunkt i spil. Lige nu spilles der forskellige spil på PC, på Ps4 + Ps5 spilles der FIFA og så kommer pulsen lidt op indimellem på boldbanen eller ved bordtennisbordene alt efter hvad vejret og lysten er til. Vi spiser lidt frugt og drikker et glas saft halvvejs.

Har du lyst til at være med?
Vi prøver at være to voksne til stede hver gang, men det vil være fantastisk hvis andre voksne har lyst til at være med til at hygge om børnene. Du behøver ikke selv at være interesseret i at spille, men har du lyst til at være med til at hjælpe med at skære frugt og hygge om børnene vil din hjælp være værdsat. Du bestemmer fuldstændig selv hvor ofte du har tid og lyst til at være med. Det eneste krav vi stiller er at vi må indhente en børneattest på dig.

Spiller du selv? Så hører vi også meget gerne fra dig. Måske du har lyst til at komme og vise lidt af din egen passion, det kan være et spil du er god til eller måske et spil du har lyst til at undervise i? uanset byder vi dig meget gerne velkommen.

 

Skriv til os